"Life is about trusting your feelings and taking chances, losing and finding happiness, appreciating the memories, n learning from the past"

Wednesday, November 16, 2011

♥ Thank You Allah♥

Syukur Alhamdulilah, betapa bahagianya saya kerana telah selamat dan SAH menjadi seorang isteri kepada insan yang sangat ku cintai .chewahh..jiwang plak.. hehe syukur alhamdulilah, akhirnya majlis perkahwinan dan hari bersejarah saya dan suami Encik Mohamad Fauzi bin Mupaad telah berlangsung dengan jayanya pada :_21102011 (Saat Diijabkabulkan)


22102011 (Majlis Persandingan-Perempuan)


29102011 (Majlis Persandingan-Lelaki)


Terima kasih Ya Allah, kau telah permudahkan segalanya untuk kami, bersyukur sangat2.. semoga ikatan ini berkekalan sampai akhir hayat kami, dapat zuriat yang soleh / solehah dan semoga kami sama2 mengharungi onak duri alam rumahtangga dengan sabar dan tabah.

Amin Ya rabbal Alamin.


dibawah adalah gambar ketika hari pernikahan kami. meh kte jengah same2... ^_^


Puan Ina

Akhirnya...alhamdulilah ♥


bersama suami tersayang

Ya Allah, Murahkalah rezeki kami, permudahkan segala urusan kami, kurniakanla kami anak yang soleh/solehah, kuatkan iman kami, bimbinglah kami ke jalan yang diredhai Mu Ya Allah, serikanlah ikatan ini dengan cahaya kebahagiaan dari Mu, titipkanla kemesraan kami sehingga ke akhir hayat kami. Amin

1 comment:

  1. alhamdulillah, tahniah yer kak semoga kekal hingga hujung nyawa..

    ReplyDelete